Харкiв

21:25
Безугавні нарікання на відверто антиукраїнський курс політики й звинувачення багатьма (переважно інтернет та друкованими) українськими засобами інформації російських посадовців у нахабному та безцеремонному втручанні у внутрішні справи України провокували до пошуку будь-якої оказії, аби стати безпосереднім свідком відверто недружнього за змістом дійства. Певно, вчувши потаємні молитви та благання, рівно як і не ставлячи навіть під сумнів щирість намірів, Господь дарував нагоду (не розголошуючи, звичайно, власного імені) долучитися до поважної за кількістю делегації, котра потягом вирушала з Києва до Москви для участи в зорганізованому російським МЗС "Конгресі співвітчизників".
21:02
Нам усім є добре відомо, що немає на світі іншого народу, який зазнав би таких дошкульних образ і гігантних людських жертв, як зазнав у своїй історії наш багатостраждальний український народ, а, зокрема, за період від так званої «октябрьской рєволюциї» до розвалу "совєтської тюрми народів та відзискання самостійності України, — молодої демократичної держави, яка забезпечує всім громадянам України однакові людські й національні права та особисту гідність.
13:41
Сьогодні, 19 березня 0 10.00 відбувся пікет харківської обласної державної адміністрації, за ініційований обласною організацією Молодіжного Націоналістичного Конгресу (МНК). Підтримали «Антитабачну компанію» місцева філія ВО «Свобода» та невелика кількість людей, які не входять до громадських організацій, але ідеологічно згодні зі звільненням з посади міністра освіти України Дмитра Табачника.
21:09
Сьогодні, 18 березня у прес-центрі «Майдан Свободи» відбувся круглий стіл на тему: «Хто і як має готувати майбутніх журналістів?». На заході мова йшла про рівень навчання студентів у Харківському Національному Університеті за спеціальністю «Журналістика».
16:19
Збірна команда Харкова зайняла 1 місце на ХVІІ Всеукраїнському турнірі юних хіміків, який пройшов у Сумах. Про це повідомили в прес-службі Харківської міськради.
14:18
Сьогодні, 18 березня в прес-центрі «Майдан Свободи» відбулася прес-конференція з нагоди відкриття міжнародного конкурсу юних піаністів у Харкові.
21:17
Український гідрометеорологічний центр визначив кого на Україні підтопить. Та МНС теж робить деякі прогнози, на жаль не дуже радісні.
16:13
Ще донедавна в Україні панував тоталітарний комуністичний режим, і всім відомо, що так званий Совєтський Союз був, властиво останньою великою імперією. А якщо була імперія, то був материк і були колонії, і однією з таких колоній була Україна.
14:50
Георгій Данелія – режисер, автор доброї половини радянської кінокласики, у своїй книжці згадує цікавий випадок: За радянських часів існували так звані Художні ради і будь-який твір мистецтва – чи то кіно, чи картина, чи скульптура – міг отримати право на життя тільки після затвердження цією самою худрадою.
09:46
Встановлюємо пам'ятник, і засаджуємо дерева. На ХТЗ буде встановлено пам'ятник Святому Олександру.