Харкiв

15:27
Це робиться спеціально, це робиться владою. Я прожила життя при Сталіні, і під час війни і після, але такого психозу не бачила. Нині це повертається, щоб виправдати насилля над людьми і беззаконня, це все путінські справи. Тому я з ненавистю та обуренням чую все це. Яким треба бути байдужим до своєї країни, щоб навіть не знати її історії.
13:03
Дорогі браття і сестри! Христос воскрес! Патріарх Київський і всієї України Філарет надіслав нам Пасхальне послання.
12:00
3 квітня українська громада відзначатиме 92 річницю від дня народження українського письменника Олеся Гончара. Він правдиво зображував події Другої Світової війни, але водночас створив найсвітліші людські образи, тепло яких ми продовжуємо отримувати сьогодні.
12:00
3 квітня українська громада відзначатиме 92 річницю від дня народження українського письменника Олеся Гончара. Він правдиво зображував події Другої Світової війни, але водночас створив найсвітліші людські образи, тепло яких ми продовжуємо отримувати сьогодні.
20:45
Те що стосовно НАТО в Україні немає одностайної думки, очевидний факт. Даний матеріал (який, власне, є потенційним законопроектом) висвітлює одну з позицій, яка побутує сьогодні в українському суспільстві. Наскільки це продуктивний напрям, коли у нас під боком є "дружній" північний сусід, засвідчить та розсудить лише час.
16:15
Майже 20 років минає з початку появи на мапі світу незалежної України, а керівництво цієї самої держави ще не визнало ветеранів саме тої військової формації, яка єдина довгі роки боролася за ту ж таки незалежність. Чи нема чим дивуватися? Ця дивовижня держава - Україна, а покривджені військовики - вояки й офіцери Української Повстанської Армії. Мабуть немає другої країни в світі, яка б після здобуття незалежности так негідно поступила зі своїми громадянами, які жертвували своїм життям, щоб їхній народ більше не служив чужим імперіям.
15:40
Понад п’ять років тому, 4 лютого 2005 року, група прихильників митрополита Мефодія (Кудрякова) захопила в центрі Києва приміщення Патріархії Української Автокефальної Православної Церкви. Здавалося б, цілком звичайна для життя країни подія: успішна рейдерська атака (хай навіть із релігійним присмаком) – щоби згадувати про якийсь її "ювілей". Якби не кілька важливих нюансів...
15:29
Нещодавно в столичному залі Палацу Спорту відбулися міжнародні змагання з художньої гімнастики “ Кубок Дерюгіної – Нафтогаз ”. Здавалося б звичайні змагання, які проходять щорічно як підготовка до більш вагомих турнірів з цього виду спорту. Але цього разу були незвичайні змагання, незвичайні, бо в них не брала участі абсолютна чемпіонка світу з художньої гімнастики Ганна Безсонова.
13:57
30 березня у «ЄрміловЦентр»(площа Свободи, 4), о 17 годині відбулося святкове відкриття Всеукраїнського фестивалю під назвою «Non Stop Media». Фестиваль Проектів Молоді. Що це? Коли і навіщо створений? Хто проводить і хто підтримує? Такі питання з’являються на «Non Stop Media».
17:22
У приміщенні громадської організації “Спадщина” триває виставка світлин, з яких легко бачити любов до подорожей її учасників. На фото зображено відпочинок у Карпатах, людські стосунки і щира любов до України.