Харкiв

17:54
В художній галереї “Маестро” триває виставка картин Катерини Ткаченко. В роботах висвітлено родовідне дерево, його важливість в житті людини і приналежність до нього, а також сприйняття природи в усіх її весняних кольорах і формах.
10:34
"Націоналіст" Ющенко постійно святкував день визволення (?) України від німецько-фашистських окупантів. Святкував в одних лавах з окупантами-большевиками, потужною п'ятою колоною, реваншистами, які ненавидять країну, в якій живуть, і мріють про нове пришестя московського царя. Свято з георгіївськими стрічками на грудях і собачою відданістю "господарям", котрі в перервах між копняками під зад подають обсмоктану кістку з імперського столу. Про таких влучно сказав Тарас: "Раби, подножки, грязь Москви".
10:12
23 березня 1918 року Центральна Рада оголосила українську мову мовою діловодства. Згодом, совєтська влада замінювала її російською, та все ж вона не зникла і сьогодні є в Україні державною, хоча й ведуться всілякі дискусії навколо її статусу, сфери впливу, повноцінності та лінгвістичної незалежності.
17:05
Сьогодні, 23 березня о 14.00 відбувся пікет харківської обласної ради під гаслом “Робочі місця українцям, а не нелегальним іммігрантам!” Представники ВО “Свобода” вимагали припинити практику, за якою квоти на імміграцію перетворюються на механізм легалізації нелегальних мігрантів.
16:26
На Харківщині може складатися складна ситуація. ВАТ «Харківгаз» не буде постачати газ, оскільки НКРЕ поки що не видала на це відповідну ліцензію.
15:28
Сьогодні, 23 березня о 12.00 в прес-центрі “Майдан свободи” відбулася прес-конференція “На захист Лісопарку”. Конфліктну ситуацію, яка спричинена проектом вирубки лісу і триває більше трьох тижнів пояснювали: голова громадської організації “Ми - харків’яни” Юрій Кальченко, правозахисник Євген Соловійов, мешканка П’ятихаток і активістка народного супротиву “анти гольф” Юлія Юдіна, доктор фізико-математичних наук, активіст народного супротиву Ігор Гаркуша.
19:23
За ініціативи Василя Третецького 20 березня відбулася позачергова виборна конференція, на якій його було переобрано головою обласного осередку Української Народної Партії (УНП).
10:54
В харківському оперному театрі триває виставка воскових фігур. Починаючи від зображень єгипетської Нефертітті і до жахливих химер Фредді Крюгера, - все це можна побачити в приглушеному світлі в супроводі роз’яснення екскурсовода.
16:19
У книгарні «Є», 19 березня відбулася презентація книги Олени Шорстко «Протидія організованій злочинності в європейських країнах». Чи можна подолати організовану злочинність, і яким чином? Досвід європейських країн у боротьбі з організованою злочинністю.
21:25
Безугавні нарікання на відверто антиукраїнський курс політики й звинувачення багатьма (переважно інтернет та друкованими) українськими засобами інформації російських посадовців у нахабному та безцеремонному втручанні у внутрішні справи України провокували до пошуку будь-якої оказії, аби стати безпосереднім свідком відверто недружнього за змістом дійства. Певно, вчувши потаємні молитви та благання, рівно як і не ставлячи навіть під сумнів щирість намірів, Господь дарував нагоду (не розголошуючи, звичайно, власного імені) долучитися до поважної за кількістю делегації, котра потягом вирушала з Києва до Москви для участи в зорганізованому російським МЗС "Конгресі співвітчизників".