Харкiв

17:33
У Харківській консерваторії 10 квітня відбувся музичний вечір. У виконанні китайських митців вокалу харків’яни мали можливість почути частину української опери “Парася”. Серед класичних творів були зіграні сонети Йогана Баха, композиції Чайковського та Ніколо Паганіні покладені на рояль і флейту. І, звичайно ж, пісні китайською мовою приносили найбільше задоволення їх виконавцям, тому цей спів мав насичене мімікою і жестами емоційне забарвлення.
20:58
У прес-центрі “Майдан Свободи” у прямому ефірі відбувся круглий стіл на тему: “Чи можливий компроміс між любителями гольфу і захисниками лісопарку?”. Як завжди в таких випадках в студії вирували пристрасті.
13:04
Війна, голодомор, смерть. Це було, чи є поруч? Куди бігти? Що ми маємо, що в наших серцях? Чи врятує час? Було з нами, є поруч з нами, і буде назавжди.
12:37
Підготовка до ЄВРО-2012 ведеться, але не повністю.Турбує стан доріг. Ще немає фан-зони. Тож, які враження Платіні?
19:59
Мій колега по перу Валентин Чемерис, який описував Ваш життєпис у книзі «Загадка Віктора Януковича» свого часу стверджував, що Ви, Вікторе Федоровичу, надзвичайно чуйна людина і з добрим м’яким серцем, і його брало за душу, коли він слухав вашу щиру розповідь про ваше важке дитинство. Я в це вірю, бо не один ви були у молоді роки зірвиголовою.
19:33
Умовою галереї є обов’язкове дотримання формату А4 авторами картин, фотографій та інших мистецьких зображень. Робота галереї “А4” розпочалася з виставки аматорських світлин.
19:11
Виставка еротичних картин оголених жінок триває в галереї "Маестро". Поспішайте побачити всю красу незаангажовану цензурою. Усе зображено дуже чітко, і причому не саме обличчя, а повністю все тіло, з усіма його принадами. Поспішайте, вхід вільний.
11:04
У ці святкові вихідні, Майдан Свободи прикрашали величезні писанки, біля яких годинами позували перед камерами наші харків’яни, фотографуючи не лише себе, а й своїх близьких. Це дійство викликало захоплення в людей усіх вікових груп, незалежно від їх настроїв та релігійних поглядів.
14:23
2 квітня о 21.30 розпочався прямий ефір телешоу «Шустер Live», трансляція йшла на всеукраїнському каналі. О 23 годині до студії завітав Міністр освіти і науки України Табачник Д.В. та почалась розмова «Страсті по Табачнику». У розмові з Міністром мали змогу прийняти такі міста як Харків, Київ та Львів. Дуже велика кількість громадян зібралась у Харкові, близько 200 осіб! Але у Києві та Львові зібралось десь 20 громадян, у кожному місті.
19:50
Україні необхідний вступ до НАТО, але значна частина нашого суспільства погано поінформована про природу організаційні засади, завдання і суть діяльности Альянсу, Це пояснюється тим, що в період протистояння соціалістичного табору країнам західної демократії, совєтський уряд, КПСС та їхній пропагандивний апарат приховували правдиву інформацію від народу і нав'язували думку про ворожість НАТО.