Харкiв

20:59
25 березня у обласному центрі народної творчості, відбулося святкове відкриття щорічної обласної Пасхальної виставки, де представлені картини митців з Харкова та області.
20:39
Яке місце жінки в сучасному українському суспільстві? Чи може жінка досягти великих успіхів в різних сферах суспільного буття? Яке місце в житті сучасних жінок займають чоловіки? Чому чоловіки не квапляться допускати жінок до влади? 23 березня у студії телеканалу «ОТБ» у прямому ефірі програми «Лабіринт», обговорювалася тема «Роль жінок, у сучасному суспільстві», та було розглянуто вищевикладені питання.
20:08
У прес-центрі «Майдан Свободи» 25 березня відбувся круглий стіл на тему “Програма ім.Фулбрайта, та її взаємодія з вищими навчальними закладами у науковій сфері”, на якому обговорювалися перспективи, які відкриваються для вітчизняної науки завдяки співпраці України і США.
18:18
Сьогодні, 26 березня у прес-центрі “Майдан Свободи” відбувся круглий стіл, на якому виробники продукції птахівництва обговорили проблеми галузі. Найбільша увага була звернена на ціноутворення в передсвяткові дні та на те, якими кормами вигодовують курей і наскільки поживними є яйця з птахофабрик.
16:08
Сьогодні, 26 березня у прес-центрі “Майдан Свободи” відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу традиційного писанкарства. 18 дітей отримали солодкі подарунки від телеканалу “АТВК”, “Фора” та виробників птахо продукції.
11:52
Крамниця, де продавалися біноклі, ножі, спортивні товари спалахнула десь о 7 ранку. Людських жертв немає. Рятувальники і пожежники боролися з вогнем і димом майже дві години. Величезна частина ринку була покрита білим димом, який утворювався від горіння пластмас та інших синтетичних матеріалів.
18:24
Сьогодні, 25 березня в прес-центрі “Майдан свободи” відбувся круглий стіл на тему: “Якою має бути система управління з пасажирських перевезень”. В обговоренні транспортних проблем Харкова взяли участь: віце-президент ГО“ ТУР” Олександр Заліван, проректор з наукової роботи Національної академії міського господарства Владлен Семенов, менеджер міжнародного Союзу громадського транспорту Костянтин Делліс (Брюссель) та науковець ХНАДУ Петро Горбачов.
16:28
Сьогодні, 25 березня в приміщенні господарського суду “Держпрому” відбулося судове засідання, на якому оголосили рішення суду, щодо подальшої долі приміщень, які орендувала в Харківської комунальної власності громадська організація “Спадщина”.
11:16
У літературному музеї 24 березня відбувся літературний вечір пам’яті Сергія Черняєва. З великим болем і відчаєм вели віршові промови його друзі, а, зокрема, Ігор Назаренко, Олександр Голозубов і Сергій Зубарєв.
10:11
У книгарні “Є” 24 березня відбувся перегляд авторської кінострічки японського кінорежисера Надіси Осіми “На страту через повішення”. Усі події, що відбувалися на екрані супроводжувалися філософськими роздумами про те, чи потрібна смертна кара, які моральні і духовні цінності повинна мати міліція, священики, лікарі і прості звичайні люди.