Донбас

12:42
Луганчани продовжують допомагати один одному в поширенні інформації про те, що відбувається в місті.Одна з ініціатив - Книга пам'яті, в яку кожен може додати інформацію про відомих йому загиблих. За останній тиждень до Книги пам'яті додалося 10 нових прізвищ. Зараз їх 337, повідомляє газета "ХХІ століття".
20:19
Бойовики ДНР активізували діяльність під Маріуполем. Там орудує їх розвідка, яка встановлює місце розташування сил АТО.
20:16
У мирний час в місті працювало 60 бригад "швидких", зараз же залишилося тільки 5.
00:08
У Луганську почалася "приватизація" житла. Лнр-івці захопили приватний будинок по вулиці Челюскінців.
00:05
У Луганську станом на 12 вересня залишаються колишні проблеми: немає світла і води, проблеми із зв'язком. Проте, за повідомленням очевидців, в місті з кожним днем стає все більше цивільного транспорту.
00:02
12 вересня Київський район Донецька знову потрапив під артобстріл. Декілька будівель отримали серйозні ушкодження.
00:00
За даними розвідки, на сьогодні в місті Волноваха Донецької області близько трьохсот чоловік воюють на стороні терористів.
23:35
Станом на 23.30 ситуація в Донецьку залишається напруженою. У деяких районах міста чути постріли, а в районі аеропорту — вибухи та залпи.
23:27
У Луганській області у районі Стаханова з важкої артилерії обстрілюють блокпости сил АТО. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив депутат Київської міської ради Ігор Мосійчук, передає УНН.
18:44
Дві групи бійців батальйону "Айдар" в Луганській області натрапили на засідку в день оголошення перемир'я. Двоє з майже півсотні військових врятувались. Вони розповіли, що сталося насправді.