4 червня 2011

16:49
У Харкові на 36 тисяч місць у вузах претендують всього 13 тисяч абітурієнтів-харків'ян. Цього року під час вступної кампанії в Харкові абітурієнти і вузи поміняються ролями - замість відбору тих, що вступають, фактично відбудеться конкурс навчальних закладів.
16:19
Президент Янукович поставив завдання продати збиткові підприємства. Проте, майже всі найбільш значимі державні підприємства вже продані, і влада дісталася до «забороненого списку». За словами глави Фонду державного майна Володимира Рябченка, з переліку заборонених до приватизації об'єктів планується виключити близько 700 підприємств різних галузей.
16:04
Про це заявив науковий співробітник Інституту астрономії Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна Геннадій Марченко. За його словами, на Сонці мало плям і практично немає спалахів, його активність знизилася втричі в порівнянні з попередніми сонячними циклами.
15:55
Митники та залізничники України і Росії шукають нові способи перекриття трафіку контрабанди. У пасажирській компанії «Черноземье» пропонують пасажирам електричок «Бєлгород-Харків» і «Харків-Бєлгород» робити пересадку на кордоні.