15 червня 2011

17:43
Міжнародна правозахисна організація Freedom House констатує, що під час місцевих виборів в Україні в жовтні 2010 року в результаті масових порушень був змінений результат виборів мерів в Харкові. Про це говориться в звіті Freedom House «Сигнал тривоги. У захист демократії в Україні», який напередодні був презентований в Києві.
15:49
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.9885-7.9900 грн/дол.
15:33
У середу, 15 червня, євро в Харкові подешевшав в середньому на 3-5 копійок. Коливання курс долара незначні.
15:08
Чоловік пограбував ювелірний відділ донецького ЦУМу на мільйон гривень.
14:39
Як відомо, для багатьох сало є кулінарною візитною карткою нашої держави. Тому зовсім не дивно, що у центрі Львова, на проспекті Свободи, був відкритий музей сала. У рамках експозиції представлені різноманітні скульптури з сала, а також картини, фотографії та інші роботи художників, присвячені знаменитій українській страві. Серед експонатів виставки можна побачити фігуру гуманоїда з сала, сальні свічки, шахи, крісло і багато інших предметів. Центральним експонатом музею є копія людського серця, зроблена з сала. Серце із сала було занесено до Книги рекордів України.
14:22
В п'ятницю, 17 червня, на території вокзалу Харків - Пасажирський відбудеться відкриття туристсько-інформаційного пункту обласного комунального закладу «Харківський організаційно-методичний центр туризму».
13:25
У Харкові відбувся семінар для журналістів, які висвітлюють діяльність депутатів і місцевих чиновників. Про це на прес-конференції, присвяченій семінару, розповіла організатор проекту Ольга Мірошник.
11:44
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 7.9865-7.9895 грн/дол.
09:36
На середу, 15 червня, НБУ встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування євро й російського рубля та залишивши курс долара без змін.
01:03
Шість молодих творців зібрали свої роботи в одній галереї і змогли вдало об’єднати мантри, скульптури, фотографії та батік.. Випускники художньої академії, педуніверситету та вільний фотограф об'єдналися під назвою - "Предмети мистецтва як модулі житлового простору".