10 червня 2011

23:08
Через ремонтні роботи, які ведуться ось уже кілька місяців, у Харкові тимчасово закривається рух транспорту по проспекту Гагаріна. Рух буде заблоковано на ділянці від залізничного шляхопроводу до вул. Каштановій (у напрямку до аеропорту) з 8:00 до 24:00 11 червня 2011 року
18:29
Перший місяць літа порадує українців двома вихідними понеділками. Як відомо – понеділок день важкий, тому з нагоди Трійці і за рахунок перенесення робочого дня на свято День Конституції ми матимемо можливість двічі розпочати робочі тижні з вівторків.
18:18
Останнім часом ведуться розмови про документи нового покоління з біометричними даними їх власників. Але в даному випадку - мова не про поголовну паспортизацію, а про закордонні паспорти. Як відомо, Мін'юст підготував і зареєстрував у парламенті чергову версію законопроекту «Про документи, що засвідчують особу і підтверджують громадянство». Планується, що введення нових документів триватиме до 2018 року.
17:52
“Океан Ельзи” нечасто балує харків'ян своїми концертами. Напевно, тому Палац Спорту вчора був забитий просто під зав'язку! Заповнився не лише танц-піл, але і сидячі місця. Правда, усидіти на місці змогли лише одиниці. Останні стрибали без передиху, співали улюблені пісні, вищали від захвату і щастя бачити Вакарчука на сцені.
16:22
За минулий тиждень ціни на бензин на харківських автозаправних станціях не змінилися і продовжують залишатися стабільно високими.
15:52
Торги на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.9885-7.9915 грн/дол.
14:35
У харківських пунктах обміну валют 10 червня продовжує незначно падати ціна на долар і євро.
13:46
Державна екоінспекція оштрафувала харківське підприємство за самовільне використання водних ресурсів Про це повідомили в прес-службі Екоінспекції. За інформацією інспекції, претензію з розрахунком збитку на суму 211 тис. 339 грн. пред'явили ВАТ «РОС».
13:30
Культурний несезонний врожай. Проект «КВАРТИРНИК» і концертне агентство «Імпульс» вирішили цього року порушити правило червневої сієсти, коли в Харкові затихає культурне життя, - і провести таку кількість заходів, скільки не робили в інші місяці.
13:25
У Києві грабіжники встановили рекорд. З відділення "Єврогазбанку" на вул. Саксаганського, 96 винесли гроші та коштовності на загальну суму в 10 мільйонів гривень.