13 червня 2011

16:20
Міжнародний валютний фонд заявив у суботу, що розслідує кібернапад на свої комп’ютерні системи. При цьому, за словами речника МВФ, Фонд «працездатний у повному обсязі».
16:08
Парк залізничників розташований на вулиці Червоній. Її мешканці бояться дерев. Місцеві підрахували, що половину парку давно треба спиляти. А передній ряд тополь необхідно прибрати повністю, стверджують люди. Вони згадують, що тополям — не менше 60 років. Дерева поступово вмирають.
15:59
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомляється на офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ України. Вранці 11 червня сержант ДАІ намагався жезлом зупинити автомобіль «Фіат-Добло», водій якого на великій швидкості, ігноруючи вимоги дорожніх знаків, рухався в напрямку ділянки дороги, де проводилися ремонтні роботи.
11:23
19 травня в Пісочині був зафіксований випадок вивозу чорнозему з полів сільськогосподарського призначення в районі станції Південної залізниці «Рай-Єленівка». Місцеві жителі повідомили про це по телефону до Управління Держкомзему в Харківської області.