8 червня 2011

21:16
«Проект Сінгапур» - так словацький уряд назвав пакет полегшень для ведення бізнесу для дрібних підприємців, який ще цього місяця може потрапити на розгляд парламенту.
17:57
За інформацією видання "Вісник державних закупівель" компанія "Паркінг+" отримає понад 18 мільйонів гривень за ремонт двох ділянок доріг у Харкові. Служба автомобільних доріг у Харківській області замовила цій компанії капітальний ремонт вулиці Кірова (1,170 км) та ремонт майдану Повстання (0,460 км).
17:51
В стінах Харківського автодорожнього інституту був створений перший екомобіль. Разом зі своїм винаходом команда ЛСА ХАДІ HONDA взяла участь в престижному щорічному міжнародному студентському змаганні Shell ecomarathon. Автомобіль наших учасників показав рекордний для України результат – 570 км. на 1 літрі палива.
16:47
Про це повідомляє прес-служба Харківської міськради з посиланням на директора КП «Вода» Івана Корінька. За його словами, нове підприємство називатиметься "Харківкомуночиствод".
15:34
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.9860-7.9915 грн/дол.
15:17
7 червня, близько дев'ятої вечора, на Бориспільській площі у Києві маршрутне таксі з пасажирами врізалося у вантажівку.
10:56
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 7.9890-7.9950 грн/дол.
09:12
На середу, 8 червня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування євро, знизивши курс російського рубля та залишивши курс долара без змін.
23:15
Хвиля підвищень тарифів на житлово-комунальні послуги стала причиною масових звернень жителів селища Комсомольський до керівництва країни і в правоохоронні органи різних рівнів. Приводом для цього стало ігнорування місцевою владою вирішення питань об'єктивного ціноутворення на комунальні послуги. У відповідь на звернення громадян, за дорученням прокурора Харківської області, була проведена перевірка за участю представників прокуратури Зміївського району, фахівців державної інспекції з контролю за цінами і державної житлово-комунальної інспекції в Харківської області.
22:58
Відомий український форвард 1980-х років Олександр Заваров вважає, що у «Шахтаря» і «Динамо» в наступному сезоні з'являться серйозні суперники в боротьбі за титул чемпіона України.