11 червня 2011

14:22
За словами головного інженера “Лозоваводоканалу” Сергія Булєєва, водяні колонки загального використання — «не єдине, але суттєве джерело втрат води». Ті з них, за які ніхто не платить або платників занадто мало, “Лозоваводоканал” хоче демонтувати.
14:14
Голова Харківської обласної організації НРУ Олександр Денисов обурений подіями у Борівському районі Харківської області, де «хазяї територій» стріляють по місцевим жителям. На думку Олександра Денисова правовий «безпрєдєл» у Борівському районі є результатом місцевих виборів 2010 року.
13:37
Міністерство закордонних справ Грузії звинувачує Москву в провокаційних діях і переслідуваннях етнічних грузин в Гальськом районі Абхазії. Про це говориться у відповідній заяві відомства.
13:20
Хорватія зможе приєднатися до Європейського Союзу вже в 2013 році. Про це заявив сьогодні Президент Єврокомісії Жозе Мануель БАРРОЗУ.
12:43
Двоповерхова будівля в дореволюційному стилі буде побудована на вулиці Ярославській, 18. У ньому розміститься медичний центр. Відповідна архітектурна пропозиція була розглянута 10 червня на засіданні Харківської архітектурно-містобудівної ради. Зараз на цьому місці розташована одноповерхова будівля із складськими приміщеннями, яка буде знесена.
21:25
12 червня православні християни відзначатимуть День Святої Трійці або як ще кажуть Зелені свята. В День Святої Трійці в харківських храмах пройдуть святкові богослужіння.
22:18
Кримські миловари встановили "мильний" рекорд, виготовивши цільний шматок мила 2 метри в довжину і 84 сантиметри завширшки - найбільший на території СНД.