16 червня 2011

22:36
За перші три місяці цього року комунальне підприємство «Харківський метрополітен» недоотримало майже 1,9 мільйона гривень. Про це повідомили в Спеціалізованій податковій інспекції по роботі з великими платниками податків в Харкові
22:28
В одному з селищ Харківської області затримано місцевого жителя. За повідомленням прес-служби МВС України, попередньо встановлено, що він удень 5 червня на околиці вказаного селища разом з невідомим захопив місцевого жителя, на власному автомобілі вивіз його на свою ферму до свого селища у Донецької області, де впродовж доби утримував й примушував працювати.
21:59
Для багатьох білорусів, які вже звикли до забезпеченого, хоч і не заможного життя у Білорусі Олександра Лукашенка, настав важкий час прозріння. Щедрі державні вливання в економіку перед президентськими виборами, дедалі вищі ціни на російські енергоносії та великі зовнішні борги спричинили економічний колапс країни, яка ще донедавна здавалася островом стабільності у розбурханому пострадянському просторі.
15:50
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.9890-7.9905 грн/дол.
14:02
Заборгованість перед водіями і кондукторами сягає більше двох місяців. Керівництво підприємства пояснює таку ситуацію малими виручками з маршрутів та відсутністю державної компенсації за перевезення пільгових категорій.
13:28
Європейська валюта стрімко подешевшала в Харкові. У середньому, євро втратив 20-30 копійок як на покупці, так і на продажу.
12:44
На посаду заступника голови Харківської обласної державної адміністрації з питань освіти і науки ніхто призначений не буде. Про це в ході традиційної зустрічі «Чай з губернатором» повідомив журналістам голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.
12:24
Вчора 150 юних співаків, музикантів, майстрів декоративно-прикладного мистецтва, письменників та спортсменів віком від 8 до 16 років з районів Харкова та Харківської області приїхали до санаторію «Ялинка» Зміївського району на обласний фестиваль для обдарованих дітей з вадами здоров’я «Повір у себе».
12:19
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 7.9880-7.9910 грн/дол.
11:29
Для того, щоб зруйнувати стереотипи про варварський Львів, 22 червня до Львова планують приїхати представники різних громадських організацій Харкова, які мають намір взяти участь у запланованих акціях пам’яті жертв війни та спільно з львів’янами помолитися за загиблих. Про це сьогодні, 15 червня, під час засідання круглого столу повідомила активіст громадської організації «Поступ» у Харкові Вікторія Склярова.