22 червня 2011

22:02
Наразі знайдено 4 місця, звідкіля здійснюється вивіз родючого шару грунту. Два з них розташовані біля селища Пісочин, одне – біля селища Рай-Оленівка, одне – біля залізничної станції Коротич.
20:17
У книгарні «Є» 21 червня відбулось чергове засідання українського поетичного клубу «Апостроф». Розпочалось воно з вступного слова голови клубу Лариси Вировець, яка розповіла про заходи цього вечора: показ кінофільму та виступ барда.
12:33
Екскурсійний маршрут у Лозовій розробили за ініціативою мера. Міська рада вирішила взяти участь у харківській туристичній виставці. Влада, працівники культури, музею, телебачення та народні митці підготували весь необхідний матеріал презентації лише за декілька днів до виставки.
12:01
В СБУ завівся власний Джуліан Ассанж, який краде секретні документи. Поки що в прицілі "крота" тільки Управління СБУ Харківської області. За кілька днів минулого тижня в мережу потрапили засекречені плани оперативних заходів в області на перше півріччя 2011-го, які планували проводити співробітники управління «К» (боротьба з корупцією).
11:46
Член наглядової ради ПАТ "Банк" Золоті ворота "(Харків) Вадим Вишневський пройшов в посольстві Республіки Словаччина процедуру узгодження своєї кандидатури на посаду почесного консула Словаччини в Харкові.