9 червня 2011

18:03
Вони заявили, що ніяких громадських слухань з приводу даного будівництва не було, ніяких документів на відгородження будівельниками території вони, скільки не просили, не побачили. Тому, знаючи, що законно відстоюють свої права на прибудинкову територію, на якій розташований дитячий майданчик, вони вимагали роз`яснень від будівельників і заважали встановленню металевої огорожі.
18:04
Вулиця Гоголя активно перетворювється. Закінчується будівництво резиденції єпископа Харківсько-Запорізького владики римо-католицької церкви Станіслава Падевського. Завершити будівництво обіцяли ще до кінця 2005 року. І ось, після шести років, молитви місіонерських священиків і єпископа почуті, і, поряд з недоступним священнослужителям готелем "Чичиков", в грудні 2011 року буде відкритий "Будинок для священиків".
17:23
За конкурсом «Коронація слова» Ольга Тарасова спостерігає з 1999 року. Однак нічого з того, що оцінювалося на конкурсі, вона досі не писала. В цьому році з’явилася нова підномінація - дитяча література. Не дивлячись на те, що Ольга Тарасова в Лозовій знана більш як поетеса, вона має велику скарбницю казкових творів.
17:15
Багато харків'ян, що вживають воду з джерела Манжосового яру, думають, що вона чиста і корисна. Але це не так. Цікаво, що причиною, м'яко кажучи, не дуже чистої води стають самі ж харків'яни, які туди ходять. Вони самі забруднюють джерело, а потім п'ють звідти воду. Свідчення цьому - гори сміття у верхів'ях Манжосового яру - навіть вище за джерело, де харків'яни влаштували справжнє звалище.
17:01
Про це повідомив заступник начальника управління МВС України в Харківської області - начальник управління кадрового забезпечення Андрій Стародубцев, коментуючи заплановану реорганізацію обласного управління міліції. За словами Стародубцева, відділ працюватиме в управлінні по боротьбі з торгівлею людьми.
15:32
У відділі міліції помер ще один українець. Це сталося в Запоріжжі.
15:26
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.9870-7.9920 грн/дол.
14:09
В ніч з 15 на 16 червня в Харкові можна буде спостерігати дивовижне природне явище - місячне затемнення. За словами директора Харківського планетарію імені Гагаріна Галина Железняк це затемнення є унікальним - побачити його можна не частіше, ніж раз на десяток років, то ж у нас є можливість стати свідками справжнього місячного затемнення.
13:14
Протягом року жителі Харкова мали можливість насолоджуватись театральним мистецтвом в усіх театрах міста, але на початку літа харківські театри готуються до закінчення театрального сезону. Харківський обласний театр для дітей та юнацтва і Харківський академічний театр музичної комедії завершать роботу 11 червня. Театр для дітей і юнацтва в цей день представить спектакль "Золоте курча", а Театр музкомедії - концерт "Всі секрети оперети", в якому візьме участь уся трупа. Після цього колектив театру вирушить на гастролі по дитячим таборам області.
12:54
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 7.9895-7.9950 грн/дол.