25 жовтня 2013

21:45
25 жовтня на активістів ВО «Свобода», які пікетували сесію Чугуївської міськради, було здійснено напад. Активісти ВО «Свобода» та БЮТ вийшли на пікет проти дій керівництва міста, яке лише заохочує безконтрольний розподіл земель у центрі Чугуєва. На сьогоднішній сесії мали розглянути передачу трьох земельних ділянок у самісінькому центрі міста. Ймовірними отримувачами їх називають двох депутатів Чугуївської міськради та родича чиновника міськвиконкому.
15:09
Міжбанківський валютний ринок сьогодні, 25 жовтня, закрився незначними змінами курсів валют.
12:48
На захист Івана Франка до Відня приїхав цілий «десант» українських науковців, зокрема, Григорій Грабович із Гарварда, Тамара Гундорова з Академії наук України та Ярослав Грицак із Українського католицького університету.
12:02
24 жовтня близько 20.00 на вулиці Тобольській, неподалік від будинку № 37, двоє невідомих напали на водія лімузина і спалили автомобіль.
11:50
У п'ятницю, 25 жовтня, в деяких харківських пунктах обміну валют подорожчав євро. Курси долара і російського рубля практично не змінилися.
11:48
Міжбанківський валютний ринок відкрився майже без змін.
09:36
На п’ятницу, 25 жовтня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування євро і російського рубля і залишивши курс долара без змін.