8 жовтня 2013

22:28
8 жовтня у Харкові на вулиці Ольмінського 22, біля Генерального консульства Російської Федерації екологічні організації провели пікет «Свободу в'язням Арктики!». Українські активісти прийшли підтримати своїх колег з «Грінпісу», заарештованих у Росії. Подібні пікети відбуваються в ці дні у багатьох містах різних країн світу.
21:22
На середу, 9 жовтня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши курс євро, знизивши котирування російського рубля та залишивши курс долара без змін.
20:05
Державна екологічна інспекція в Луганській області підтвердила припущення природоохоронців про те, що 150 гектарів заказника «Балка Березова» у Міловському районі Луганської області розорані. Оранку виявили цього літа активісти громадської кампанії «Збережемо українські степи!».
15:50
Міжбанківський валютний ринок сьогодні, 7 жовтня, закрився без істотних змін курсів основних валют.
13:04
Є таке грузинське прислів’я: «Божевільний – вільний». Вона дуже б сподобалася «великому Серьожі». Напевно. Дмитро Іванов
13:07
В Одесі 29-річний хлопець убив пенсіонерку. Жінка здавала йому в оренду житло. Вбивство юнак скоїв після того, як господарка не дозволила йому приходити додому п'яним і встановила «комендантську годину».
11:31
У вівторок, 8 жовтня, у деяких харківських пунктах обміну валют незначно подешевшали євро і російський рубль. Курс долара практично не змінився.
12:14
Міжбанківський валютний ринок відкрився без особливих коливань.
07:52
На вівторок, 8 жовтня, НБУ встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування євро і російського рубля та залишивши курс долара без змін.