29 жовтня 2013

17:34
Сьогодні в Дніпропетровську за участі президента Януковича провели масштабні святкування 70-річчя визволення міста від німецької окупації. Для високих гостей та жителів міста провели грандіозну реконструкцію форсування Дніпра Червоною армією.
16:00
Міжбанківський валютний ринок сьогодні, 29 жовтня, закрився незначними змінами курсів валют.
13:18
В одному з розважальних закладів Харкова, розташованому на вулиці Клочківській, нещодавно близько двох годин ночі сталася бійка між відвідувачами.
12:56
У вівторок, 29 жовтня, в деяких харківських пунктах обміну валют незначно подешевшали долар і російський рубль. Курс євро практично не змінився.
12:36
Міжбанківський валютний ринок відкрився без особливих коливань.
08:08
На вівторок, 29 жовтня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши курс євро, знизивши котирування російського рубля та залишивши курс долара без змін.
22:02
В березні 2013 року на Міжнародному фестивалі з прав людини Docudays UA в Києві відбулася світова прем'єра документального фільму-альманаху «Відкритий доступ». Події, зображені в альманасі, розгортаються після набрання чинності Законом України «Про доступ до публічної інформації». Це - хроніки становлення громадянського суспільства, а також історії з життя самих героїв.