3 жовтня 2013

18:05
1 вересня в харківській книгарні «Є» український клуб «Апостроф» провів зустріч, присвячену творчості Дмитра Йосиповича Іванова, видатного українського поета, лауреата Шевченківської премії, автора збірки "Село в терновому вінку", за яку він і був відзначений престижною нагородою.
15:54
Міжбанківський валютний ринок 3 жовтня закрився зростанням євро на 5 копійок.
12:10
Фільм харків’янина Володимира Снігурченка «Дневник: мои гребанные будни» увійшов у програму VI-го Міжнародного кінофестивалю «Схід&Захід. Класика та Авангард» (м. Оренбург).
11:38
У четвер, 3 жовтня, в деяких харківських пунктах обміну валют незначно подорожчали долар і євро. Курс російського рубля практично не змінився.
11:36
Міжбанківський валютний ринок відкрився зростанням курсу євро на 5 копійок.
11:29
2 жовтня в приватному житловому будинку по вул. Станіславського, 33 міста Лозова сталася пожежа.
12:32
25 вересня, попри всі зусилля громадськості, пам’ятна дошка Юрія Шевельова була зруйнована. Троє чоловіків, «озброєні» сокирою і цвяходером, знесли її вщент. Ця подія, вмить облетівши інтернет-мережу, викликала широке обурення не тільки серед харківської інтелігенції, а й усіх небайдужих мешканців нашого міста.
09:36
На четвер, 3 жовтня, НБУ встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування євро і російського рубля та залишивши курс долара без змін.