22 жовтня 2013

15:35
Міжбанківський валютний ринок сьогодні, 22 жовтня, закрився незначними коливаннями основних валют.
14:21
У середу, 23 жовтня харківська книгарня «Є» та видавець Олександр Савчук запрошують на презентацію книги Павла Жолтовського «UMBRA VITAE». Початок презентації о 18:00. Адреса книгарні «Є»: Харків, вул. Сумська, 3, метро «Історичний музей»
13:06
Відділ освіти і науки Нікопольської міської ради заплатив 944 тис. грн. фірмі ПП «Бест» за роботи із реконструкції систем теплопостачання, яких воно не виконало.
13:01
Вранці 22 жовтня жителі харківської вулиці Командарма Уборевича виявили біля будинку тіло молодої людини, яка не подавала ознак життя.
12:02
У вівторок, 22 жовтня, в деяких харківських пунктах обміну валют незначно подешевшали долар і російський рубль. Курс євро практично не змінився.
11:49
Міжбанківський валютний ринок відкрився практично без змін.
11:32
Власник сайту - мешканець Луганська 34 років порушував авторські права величезної кількості виконавців, фірм і корпорацій і працював не "за ідею". Він заробляв на показі рекламних банерів, кліках на посилання сторонніх ресурсів, а також отримував виплати з файлообмінників, з якими співпрацював. Саме на ці файлообмінники луганчанин заливав весь піратський контент, доступний для скачування через посилання на його сайті.
20:58
На вівторок, 22 жовтня, НБУ встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування євро і російського рубля і залишивши курс долара без змін.
18:57
Тільки два дня, 7 і 8 листопада 2013 року Харків святкуватиме ювілей легендарного харків’янина, класика сучасної фотографії Бориса Михайлова. Його творчість стала знаковою не тільки для українського, але й для світового мистецтва. Борис Михайлов – один з найяскравіших репрезентантів України на міжнародній арт-арені.