2 жовтня 2013

18:50
В жовтні харківська арт-галерея Workshop розпочинає курс лекцій «Теорія виживання у сучасному мистецтві». Головною причиною такого лікбезу Workshop бачить у тому, що більшість відвідувачів музеїв, виставок, та схожих сучасних акцій дезорієнтовані в цьому мистецькому просторі, тому варто їх скерувати та підказати визначальні контрапункти сприйняття модернового мистецтва. Уроки психологічної стійкості викладатимуть філософи, науковці, мистецтвознавці та митці.
17:13
З 18 по 26 жовтня у столиці пройде Четвертий драматургічний фестиваль «Тиждень актуальної п’єси». Як склалося за традицією, фестиваль базуватиметься в київському Національному театрі ім. Івана Франка, Молодому театрі та Гете-Інституті.
15:51
У пішому марафоні заради притулку для тварин взяли участь хокеїсти Руслан Федотенко, Геннадій Разін, Лукаш Кашпар, Ян Коларж, Петтері Віртанен, Тоумас Кііскінен і Дмитро Кагарлицький, співробітники готелю Park Inn і члени Громадської ради при Донецькій обласній адміністрації. Колоритними учасниками марафону були собачки з притулку " ПІФ" .
15:20
Міжбанківський валютний ринок закрився 2 жовтня незначним зниженням курсу євровалюти.
12:51
1 жовтня в залізничному пункті пропуску «Харків-пасажирський» прикордонники припинили спробу незаконного переміщення наркотиків через кордон.
11:32
Харківський ролер Андрій Благушін опинився у фіналі чемпіонату світу з блейдеркроссу, який відбудеться в Шанхаї 4-6 жовтня. У Китаї спортсменам поблажок не буде, вони змагатимуться на небезпечній і складній трасі, підкорити яку вдасться тільки кращим з кращих.
12:29
У середу, 2 жовтня, в деяких харківських пунктах обміну валют незначно подорожчали долар і російський рубль. Курс євро практично не змінився.
12:41
Сьогодні на міжбанківському валютному ринку України торги по долару США відкрилися триваючим підвищенням котирувань - 8,1945/8,2010
11:14
5 жовтня в арт-центрі Workshop (Харків, проспект Л. Свободи, 57) відбудеться відкриття виставки Оксани Пиж «Тіло». Художниця представить серію картин, що зображають людську природу і емоційний світ людини. Кожна людина є єдиною та неповторною у своєму роді, зі своїм характером, своєю життєвою позицією.
08:18
На середу, 2 жовтня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування євро і російського рубля та залишивши курс долара без змін.