30 жовтня 2013

23:07
На станції Маяк, що на Південній залізниці, родина постраждала під час посадки на потяг. Двері електрички зачинились щойно 6-річна дівчинка встигла поставити ногу на сходи, і потяг одразу рушив.
19:04
Служителі Української православної церкви Московського патріархату нацькували чиновників і міліціонерів на перевірку до будинку священника УПЦ Київського патріархату Андрія Чуя. Той проживає в Пролетарському районі Донецька і нещодавно на одній з будівель на своїй земельній ділянці встановив хрест, чим надзвичайно збудив "монополістів на справжнє християнство" з УПЦ МП. Про це «Новостям Донбасса» повідомив А. Чуй.
17:19
Політичні коловороти продовжуються в Україні: допоки українці пробують сприйняти той факт, що Схід та Захід нашої держави неподільні, а усі ми – єдиний народ, Росія повсякчас підносить «невеличкі сюрпризи», підкидає «яблука розбрату», перешкоджає усім прагненням нашого єднання. 30 жовтня на Харківщині за особистої підтримки Путіна урочисто відкрили пам’ятник Олександру III. Відтепер у нас є ще один пам’ятник антисеміту, який не приховувала своєї ненависті до українців.
15:33
Міжбанківський валютний ринок сьогодні, 30 жовтня, закрився зростанням долара на копійку.
13:00
Харківські правоохоронці викрили міжрегіональну злочинну групу шахраїв, яка обікрала хворих на онкологію дітей на 360 тисяч гривень
12:12
У середу, 30 жовтня, в деяких харківських пунктах обміну валют євро подешевшав у середньому на 3-5 копійок. Курси російського рубля та долара практично не змінилися.
11:56
На середу, 30 жовтня, НБУ встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування євро і російського рубля та залишивши курс долара без змін.
11:54
Міжбанківський валютний ринок відкрився невеликим зниженням євро.