1 жовтня 2013

23:10
12 вересня на Харківську кафедру прибув новий правлячий архієрей – єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан (в миру Володимир Бутинський).
19:45
Лисичанський нафтопереробний завод - найбільший в Україні розпочав капітальний ремонт своїх технологічних об’єктів
19:06
Ще кілька днів харків’яни матимуть змогу насолодитися творчістю художника Андрія Горбунова. До 4 жовтня в арт-центрі Workshop (Харків, проспект Л. Свободи, 57) проходитиме виставка «Я люблю море». Спеціально до осінньої виставки в арт-центрі Workshop Андрій Горбунов підготував дві серії робіт: «Сюр-fish» – рафінована графіка в стилі сюрреалізм, виконана улюбленим інструментом художника – кульковою ручкою і серія «Етно-fish» – графіка, ілюмінована аквареллю.
15:31
Міжбанківський валютний ринок сьогодні, 1 жовтня, закрився зростанням курсу євро на п'ять копійок.
21:58
1 жовтня в харківській книгарні «Є» - чергова зустріч Харківського українського клубу "Апостроф" буде присвячена творчості Дмитра Йосиповича Іванова, поета родом із Кіровоградщини, який нині мешкає та працює на Чернігівщині.
10:57
1 жовтня на міжбанківському валютному ринку України торги по долару США відкрилися підвищенням котирувань - 8,1885/8,1940
10:50
У вівторок, 1 жовтня, в деяких харківських пунктах обміну валют євро подорожчав в середньому на 5 копійок. Курси долара і російського рубля практично не змінилися.
08:18
На вівторок, 1 жовтня, НБУ встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування євро і російського рубля та залишивши курс долара без змін.