24 жовтня 2013

22:29
Донецькі студенти везуть на конкурс до Одеси мегапроекти: від унікального реабілітаційного центру для сліпоглухонімих дітей до супервелодрома та сміттєпереробного заводу. Про це розповів Микола Шолух, професор Донбаської національної академії будівництва і архітектури (ДонНАБА).
16:11
Міжбанківський валютний ринок 24 жовтня закрився зростанням євро на ще на чотири копійки.
12:22
У Харкові з магазину викрали три десятки норкових шуб загальною вартістю 1.5 млн грн.
12:18
24 жовтня курс євро в обмінних пунктах виріс на 2 копійки на купівлі і на 3 коп. – на продажу. Котирування долара і російського рубля не зазнали істотних змін.
11:47
Десятий ювілейний фестиваль про права людини покажуть харків’янам з 24 по 26 жовтня у кінотеатрі «Боммер». Цьогорічний фестиваль присвячено річниці підписання відповідної декларації ООН. До програми кінопоказу увійшли кінострічки – переможці аналогічного Х-го Фестивалю документального кіно про права людини «Docudays UA» , що відбувся в березні в Києві, а також фільми-призери кращих міжнародних кінофестивалів відповідної тематики.
10:26
Міжбанківський валютний ринок невеликим зростанням євро.
10:24
На четвер, 24 жовтня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування євро і російського рубля і залишивши курс долара без змін.
08:20
21 жовтня небайдужі активісти Харкова, серед яких члени ВМГО “Фундація регіональних ініціатив” (ФРІ) та Об'єднання "Боротьба" провели спільну акцію протесту -- фотосесію біля пам’ятника Шевченку в саду імені Т.Г. Шевченка. Акція була проведена з метою солідарності із протестуючими сьогодні, 24 жовтня в Києві, під стінами Верховної Ради.
18:30
У харківському «Домі Нюрнберга» (вул. Чернишевська, 15) відкривається виставка «Україна-Німеччина.1920-1930. Загальне» – про мрії авангардистів України та Німеччини. Лейтмотив очікуваної експозиції – конструктивізм, що зводить з розуму будь-якого романтика. Виставка представить інсталяційний проект галереї LENIN (Запоріжжя).