13 травня 2015

20:59
Фільм знятий за романом Віктора Веретеннікова і розповідає про яскраву і непросту долю однієї з ключових постатей в історії України, гетьмана Богдана-Зиновія Хмельницького. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
18:16
Керівництво Дергачівського райвідділу міліції перевіряє дії своїх підлеглих в Солоницівці.
15:54
Полум’я, впевнені фахівці, виникло через недопалок. Як повідали представники прес-служби облуправління ГСНС, трагедія сталася в Борках (Зміївський район, Харківська область).
12:04
12 травня в харківському Літературному музеї відбулася відкрита зустріч з бійцями «Східного корпусу», які брали участь у військових діях на Сході України.
11:38
Сварка, яка переросла на бійку із застосуванням холодної зброї, сталася нещодавно у Фрунзенському районі Харкова. Учасникам сварки було від 17-ти до 22-х років. Передає сайт "Восточний дозор", посилаючись на сайт МВС України в Харківській області.
11:26
У тролейбуса вибито скло і частково пошкоджений салон. Повідомляє сайт "Восточний дозор" з посиланням на соцмережі.
10:16
Уночі в Станиці Луганській чулася сильна стрільба і вибухи осторонь старого моста. У селищі зник мобільний зв'язок. У Первомайському з сьогоднішнього дня перестали видавати безкоштовний хліб. Пояснюється це початком виплат пенсій, зарплат і соціальних виплат.
10:06
12 травня біля Мар’їнки (Донецька область), неподалік Донецька, українські вояки та солдати «ДНР» почали бій.
09:45
Під час неоголошеної перевірки в селі Батьківщина Геннадій Москаль у супроводі силовиків виявив і заарештував 11 вантажівок, забитих продуктами харчування і предметами першої необхідності. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
09:16
Нацбанк підвищив курси долара і євро.