12 травня 2015

17:47
Правоохоронці Харкова проводять перевірку за фактом пошкодження апаратури працівника місцевої телерадіокомпанії ОТБ Олександра Лагутина.
13:58
Сьогодні в суді Фрунзенського району повинно було відбутися попереднє слухання у справі про теракт на Маршала Жукова біля Палацу спорту, де загинуло четверо і постраждало дев'ятеро людей.
13:39
Заповнити онлайн-анкету харків'яни можуть на сайті облуправління МВС до 28 травня. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
12:44
Недобудований готель «Вітрило» одночасно виступає як одна з архітектурних пам'яток міста, особливо після появи на ній гігантського зображення малого герба України, так і місцем трагічної загибелі юних шукачів пригод.
12:40
11 травня в Харкові пройшла акція в підтримку Надії Савченко, де харків'яни привітали українську військовополонену з Днем народження.
12:22
У одному з житлових масивів м. Горлівка 1 травня сталася досить забавна історія – двоє молодих напідпитку хлопців вирішили пустувати досить своєрідним способом. Як повідомляє один з місцевих жителів, військові дії внесли свою корективу до розваг молоді, і парубки вирішили постріляти. «Для цього вони напали на одного з так званих ополченців ДНР і відібрали у нього автомат.
12:12
Увечері 11 травня стався обстріл міста Щастя з боку підконтрольних бойовикам «ЛНР» територій. Як повідав офіційний сайт голови Луганської обласної адміністрації Геннадія Москаля, бойовики стріляли з гранатометів і використовували стрілецьку зброю.
12:01
На сепаратистську FM-станцію «Своє радіо» в окупованому Луганську подзвонив український патріот.
11:49
Співробітники Харківського авіазаводу 12 травня провели черговий пікет з вимогою погасити заборгованість по зарплаті. Повідомляє сайт "057".
11:30
У години пік, від п’ятої до восьмої вечора, крадіжок найбільше, скаржаться продавці. Також не менше злодіїв у супермаркетах на вихідні.