21 травня 2015

00:51
20 травня в незалежному культурному центрі «Indie» в межах кіномарафону «Нескорені нації» відбувся відкритий показ «Хайтарми» – фільму, присвяченому депортації кримськотатарського народу.
21:11
Заарештований директор харківського комунального підприємства «Жилкомсервіс» Олександр Яковлєв.
18:07
В Україні відбувається акція під назвою «Всі у вишиванках». Захід триває по всіх областях України на честь свята вишиванки. Дата не так давно стала традиційною, її відзначають у третій четвер травня, починаючи з 2007 року. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
17:13
У Харкові в районі Сокольників навпроти спортивного комплексу «ТЕТРА» 20 травня близько 18.20 години дві іномарки врізалися одна в одну.
15:07
В умовах повного беззаконня і кримінальної влади в «ЛНР» основна мета чиновників усіх рангів - більше награбувати і чимдалі поїхати. Передає офіційний сайт Геннадія Москаля.
14:52
На обговорення робочої групи серед інших буде винесено питання про врегулювання процесу місцевих виборів на Донбасі і ухвалення відповідного закону. Повідомляє сайт "Донецкое агентство новостей".
14:16
Щоб придбати медичний автомобіль, музикант виставив на торги власну «Мазду». Як написав Олег Скрипка у своєму Facebook, допомога пораненому бійцеві, зроблена в першу годину після поранення, врятує життя 90% постраждалих. Повідомляє сайт "Восточний дозор", посилаючись на сайт 056.
14:06
Нелегальною торгівлею підакцизним товаром займався 43-річний мешканець Сумщини. Чоловік сам, без всяких дозволів, звів неподалік автошляху Харків-Сімферополь дерев'яний сарай, звідки торгував дизельним паливом.
12:43
Верховна Рада в першому читанні підтримала законопроект «Про Національну поліцію України».
11:39
У маршрутці «Харків – Південний» спалахнуло колесо в момент ізди, це викликало сильний дим всередині салону.