28 травня 2015

20:44
Понад сто бронещитів для зенітних установок ЗУ-23 виготовила та передала на фронт харківська волонтерська група Help Army протягом останнього року. Вартість одного бронекомплекта (два щити й кріплення) – 10 тис. грн. Майже всі щити – іменні: на них пишуть імена тих, хто пожертвував кошти на виготовлення (або їхніх близьких людей). Ювілейними стали щити з символічною назвою «100» і «Мама Іра».
20:15
«Фенікс» тепер є і в Луганську. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
15:42
Лешек Бальцерович, відомий усім як профі в галузі економіки Польщі, завітав до Харкова. В одному з вузів міста він поспілкувався зі студентами та фахівцями економіки та поділився з ними досвідом реанімування держави у кризовий період.
15:03
Після Луганська артист «народних республік» вирушав до неспокійного Донецька. Відразу по приїзду він відвідав траурний мітинг в центрі міста, де жителі Донецька поминали загиблих 26 травня під час обстрілу Горлівки.
14:33
Учора близько 16 години Луганськ і околиці потряс щонайпотужніший вибух, клуби білого диму було видно практично з будь-якого району міста.
14:20
Ця історія трапилася на Дніпропетровщині в селі Раївка. Один чоловік приїхав в гості до своєї матері та на подвір’ї будинку влаштував тренування зі стрільби по мішені. Він стріляв з пневматики та через необережність потрапив у сусідську дитину.
12:38
Три чверті українських співробітників починають працювати вже по дорозі в офіс. Четверо з п'яти (83%) працівників малого і середнього бізнесу в Україні відзначають, що використання мобільних технологій в роботі допомагає їм підвищувати продуктивність і економити час. Крім того, 74% говорять, що дорога на роботу і з роботи припинила бути для них «мертвим часом» і вони можуть залучатися до робочих моментів уже в дорозі. Кожен другий (49%) працівник головним плюсом від впровадження технологій називає швидкий доступ до критично важливої інформації.
11:53
27 травня в Молодіжному парку пройшла акція на захист ВІЛ-позитивних людей під символічною назвою «Кладовище замість ліків».
10:20
Нацбанк суттєво понизив офіційні курси валют.
10:15
28 травня 2015 року, четвер. Температура повітря вночі +18, +15, вранці +17, +23, вдень +27, +28, ввечері +21, +26 градусів за Цельсієм. Опадів не передбачено.