27 травня 2015

22:54
27 травня в Міській раді відбулося чергове засідання виконкому, під час якого було прийняте рішення підвищити ціну на проїзд наземним електричним транспортом з 2 до 2,50 гривень.
20:49
Свято розпочнеться о першій годині дня у Парку Перемоги на Салтівці, «концертна сотня» Help Army влаштує музичний захід до Дня Прикордонника.
17:19
В Алчевську проходять похорони вбитого 23 травня ватажка загону «Призрак» Олексія Мозгового.
17:00
Як повідомив заступник міського голови Михайло Фатєєв, з моменту затвердження попереднього тарифу значно подорожчали всі складові собівартості перевезень - електроенергія (на 72%), комплектуючі (деякі - в чотири рази), виросла мінімальна зарплата. В результаті депо міськелектротранспорта отримало 26 млн.грн. збитків за перший квартал 2014 року.
16:33
У зв’язку із подорожчанням проїзду в транспорті, небайдужі до цієї новини люди висловили біля стін Харківської міськради протест. Вони виступили проти шалених цін на квиток у тролейбусах і трамваях, які збираються ухвалити на виконкомі міськради.
16:01
25 травня у Харкові відбулись збори обласної та міської організацій політичної партії «Об'єднання «Самопоміч». На заході було обрано нове керівництво партійних організації. Про це повідомляє сайт РБК-Україна.
14:32
У Горлівці під час вчорашнього вечірнього обстрілу постраждало троє городян. Повідомляє сайт "Восточний дозор" з посиланням на сайт "Кореспондент".
11:47
Завдяки новій електричці, яка почала курсувати з 20 травня, жителі Краснограда зможуть економити час і гроші для поїздки в обласний центр.
11:29
Полум’я в двоповерхівці села Селекційне (Харківський район, вул. Овочева, 14) палало на початку другої години дня.
10:58
У Харкові сплачуватимуть за помешкання на 24% більше. Один житловий метр буде дорівнювати 2,26 гривень. Інформує сайт "Статус кво".