11 травня 2015

19:13
Робочим, які задіяні на будівництві метро, поставили завдання відновити до Дня міста рух на проспекті, а після зведення підземки можуть заморозити. Про це повідомляє сайт газети «Комсомольська Правда».
15:25
Гроші мають надійти протягом місяця. Кошти даються усій Українї, їх будуть розподіляти, зважаючи на потреби біженців в кожній області. Поміч одержать багатодітні родини, пенсіонери і інваліди.
15:20
26.04.2015 на сайті «Справжньої варти» Ганна Коваленко розмістила повідомлення «У Харкові відбулася престижна перекладацька конференція». Звісно, сам факт уваги громадськості до наукової конференції на теми перекладацтва не може не тішити, однак у повідомлення вкралися певні неточності, а моя роль на конференції була істотно перебільшена. Тому вважаємо за необхідне виправити певні неточності і внести певні доповнення для того, щоб інформація набула менш суб’єктивного вигляду.
15:05
Гість з Норвегії Борге Бренде поговорив з губернатором Харківщини Ігорем Райніним про українську-норвезьку співпрацю. Чиновник з Північної держави акцентував на тому, що хоче дружити саме з Харківщиною, бо тут є чималий потенціал в усіх сферах.
14:31
Путін та Меркель обсудили в столиці Росії, наскільки виконуються Мінські угоди стосовно вгамування конфлікту на Донбасі. Фахівці зробили висновок, під час зустрічі нічого конкретного жодна зі сторін не сформулювала.
13:58
Над крилатою ракетою працюватимуть фахівці Харківського національного аерокосмічного університету М. Жуковського та КБ «Южное».
12:33
Спортсмен з Харкова переміг на змаганні в Японії серії IAAF World Challenge - Golden Grand Prix. Передає сайт «Події».
12:19
У понеділок повітряні поліцейські з Північно-Атлантичного альянсу вилетіли в небо, щоб перехопити військовий літак Росії, який кружляв над морем Балтики.
11:49
Ранком 11 травня в різних містах, підконтрольних «ДНР», були помічені колони автобусів. Жителів вивозять в Донецьк на святкування так званого «Дня незалежності ДНР».
11:39
Обстріл розпочався десь о дев’ятій вечора десятого травня. Стріляли бойовики, які знаходилися на Зміїній горі (монумент князю Ігорю). Вогонь почали з мінометних установок, стріляли великокаліберним кулеметом та станковим автоматичним гранатометом. Передає сайт «Інформатор».