15 травня 2015

20:02
14 травня в Харківському кризовому інфоцентрі відбулася прес-конференція, під час якої експертки з міграційної служби розповіли про деталі отримання документів вимушеними переселенцями.
16:33
Двадцять чотири закохані пари сьогодні побралися на майданчику навколо головного оперного театру міста.
14:04
14 травня в Харківському кризовому інфоцентрі відбулася презентація книги Володимира Федоріна «Гудбай, імперіє! Розмови з Кахою Бендукідзе».
13:28
Суперечливі чутки нагнітають тривожний настрій у викладацькому колі Луганська. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
13:13
Шоу-бензовоз російських байкерів «Божевільний Макс» стоїть на Театральній площі Луганська. Передає "Восточний дозор" з посиланням на сайт "Інформатор".
13:03
Бензину зовсім нема на багатьох автозаправках. Місцеві кажуть, причина зникнення бензину - зміни в тіньовому бізнесі «ДНР». Повідомляє сайт "Восточний дозор".
12:40
Волонтери Дніпропетровська перетворили бронемобіль на пересувну амфібію. Ця машина буде виконувати функції госпіталя, в ньому українські вояки лікуватимуться під час поранень. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
11:24
Нацбанк України знизив на 1.46 копійок копійок офіційний курс долара США до гривні на сьогодні, 15 травня 2015, також знижений курс російського рубля і підвищений курс євровалюти.
10:44
Міліціонери зі «Східного корпусу» вгамували конфлікт активістів Харкова та представників комунальних служб на Маршала Рибалка.
10:20
Під час аварії поранився водій «Audi», якого госпіталізували з місця події. Також постраждав водій «Mitsubishi», він зламав плече.