7 травня 2015

14:52
Наприкінці квітня у Дніпропетровську на добровільних засадах здавали зброю та вибухові матеріали. Про це повідомляють у прес-центрі правоохоронців Дніпропетровщини. Інформує сайт газети "Зоря" м. Дніпропетровськ.
13:24
Спецслужбами України була присічена спроба вивезення контрабандної партії зброї із зони бойових дій на Донбасі. Повідомляє сайт Hronika info.
13:25
6 травня в харківській Спілці письменників пройшла презентація художньо-документального відеоциклу Владислава Проненка «Харківські завулки».
13:11
Ватажок терористичної організації ДНР Олександр Захарченко наказав почати операцію з роззброєння так званих «козацьких» угрупувань, повідомили в штабі АТО.
13:01
Споживчі ціни в Харківській області в квітні 2015 року підвищилися на 15,9%. Така інформація міститься на сайті "SQ" з посиланням на Головне управління статистики в Харківській області.
12:44
Він розкрадав залізничне обладнання, і кожного разу «промисел» для нього був успішним. П’ятого травня «успіхам» прийшов кінець. Мова йде про 31-річного жителя Харкова. Цього разу чоловіка спіймали на гарячому.
12:11
На ПАО «Харківський завод підйомно-транспортного устаткування» освоїли серійне виробництво кабін нового типу, якими обладнали великі крани в цехах підприємств.
11:11
Пригода з вогнем трапилася на території гаражного кооперативу (вул. Власенка, 2) ввечері шостого травня. Рятувальники про пожежу дізналися о 17:33.
10:31
Про це повідав нардеп від Радикальної партії Олексій Ленський на сторінці у Фейсбуці. Він каже, що таку новину йому написав його друг Андрій Азованський.
09:49
Нацбанк знизив офіційний курс долара и підвищив курс євро и рубля.