20 травня 2015

18:38
На сьогодні новий оператор зв'язку покриває біля 75% території «народної республіки». Зараз над техсистемами тривають тестувальні випробовування, розповідають в «мінзв’язку ДНР».
18:19
Доведені до відчаю безгрошів'ям матері-одиначки перекрили автомобільний рух в центрі міста Ровеньки. Передає сайт "Інформатор".
16:08
Мирні жителі втомилися від «рятувальників», які промишляють мародерством і безпробудним пияцтвом. Так днями в одній їз маршруток Донецька стався показовий інцидент. Обурені хамською поведінкою п'яних ополченців, пасажири просто вигнали їх з автобуса.
14:49
20 травня в медіа-центрі «Время» відбулася презентація альманаху львівського часопису «Ї» «Україна 2015 - завдання нової країни».
13:33
19 травня на фасаді Харківської наукової медичної бібліотеки була встановлена пам’ятна дошка вченому, хірургу, основоположнику щелепно-лицевої хірургії харків’янину Мойсею Фабриканту.
10:47
П'яні співробітники «народної міліції» у Брянці «втратили» казенний автомобіль і вирушали шукати підтримки у працівників «МВС «ЛНР». Поідомляє сайт "Восточний дозор".
10:37
SIM- карти новоспеченого оператора вже готові, їх незабаром продаватимуть. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
09:44
Офіційний курс долара США становить 21,25 гривні. Сьогодні в Україні різко здешевшала основна валюта. Це сталося після того, як учора різко вона здорожчала в офіційних курсах валют Нацбанку.
09:40
Про це стало відомо на сьогоднішній зустрічі директора Департаменту культури ХОДА Олега Яцини з журналістами.
09:33
Про це стало відомо на прес-конференції директора Департаменту культури і туризму Олега Яцини.