4 квітня 2016

21:55
Протягом місяця відбудеться ще вісім подій, а потім театр працюватиме над новими проектами. Знову потрапити на вистави у Харкові можна буде лише у листопаді.
19:11
Зранку на Плеханівській пікетували «Харківобленерго».
18:50
У вівторок, 5 квітня, відбудуться концепт-квест «Кінематограф і травма» і прем'єра фільму «План 9».
18:57
На сьогоднішній день швидкісний мобільний інтернет в Україні запустили всі великі оператори. Сьогодні ми спробуємо розібратися, хто саме є лідером по впровадженню 3G у нас в країні.
18:16
Активісти наполягають на чесному розслідуванні колотнечі, що сталася під облпрокуратурою 28 березня 2016 року.
17:52
Харківський міський голова пропустив засідання за станом здоров’я. Відповідну довідку передали суду адвокати Генадія Кернеса.
17:41
Заступник виконавчого директора Міжнародного фонду «Відродження», колишній уповноважений з питань підприємництва при Державній фіскальній службі України, віце-президент зі стратегічного розвитку, та в.о. президента Американської торгівельної палати в Україні Тарас Качка висловив думки про перспективи торгівлі з РФ.
14:45
До пікетувальників, що прийшли з вулиці Богдана Хмельницького на площу Свободи, вийшов заступник голови Харьківскої облдержадміністрації Михайло Черняк.
16:09
Керівник Представництва ЄС в Україні наголосив, що місто для першого Центру підтримки малого і середнього бізнесу, орієнтованого на тимчасово переміщених осіб, вибрано невипадково.
15:37
Про те, як вирішити проблему фінансування ПТУ у містах Харківської області, розповів на пресс- конференції директор Департаменту науки і освіти ХОДА Анатолій Бабічев