25 квітня 2016

22:10
Сьогодні у книгарні «Є» відбулася презентація чергового номеру журналу «Пам’ятки України», у якій взяли участь представники громадської організації «Вікімедіа Україна».
20:44
Саме таку суму вдалося зібрати під час аукціону «Баш на баш», організованому в пам’ять Данила Дідика його однокласниками.
18:55
Київський райсуд Полтави збереться у справі Харківського міського голови і двох його охоронців 16 травня, тобто за три тижні.
18:16
Особливості в розвитку сина харків'янка Наталія Івашура помітила, коли Міші було два роки. Згодом лікарі пояснили: у дитини — аутизм. Спочатку хлопчик займався в недержавному Центрі раннього втручання, потім — в інклюзивному класі звичайної школи.
17:35
У Харкові помітили авто вартістю від 300 тисяч євро. Хто власник - не повідомляється.
17:32
Борис Ложкін презентував у Харкові книгу «Четверта республіка: Чому Європі потрібна Україна, а Україні — Європа».
16:33
У цьому впевнені адвокати та представники громадських організацій, які слідкують за судовим процесом проти дев’яти бійців «Айдару».
16:32
Іерєй Української Православної Церкви Київського Патріархату Ігор Маяк розповів про Великий Понеділок- перший день Страстного тижня.
16:04
Захисники Харківського міського голови попросили сторону обвинувачення прийняти заяву про кримінальне правопорушення з боку радника міністра МВД.
14:57
Харківський і Богодухівський митрополити перед Великоднем привітали бійців 92 бригади, які зараз базуются у місті Щастя.