11 квітня 2016

18:06
Дані Дідику, який загинув в лютому минулого року під час теракту біля Палацу спорту, 27 квітня виповнилося б 17 років. На згадку про нього однокласники та відомі люди влаштовують благодійний аукціон, всі кошти від якого хочуть направити на допомогу пораненим бійцям. В аукціоні приймуть участь зірки естради та спортсмени. Аукціон відбудеться 22 квітня.
17:52
Київський районний суд Полтави сьогодні заслухав звернення адвокатів обвинуваченого, його самого (з місця) та двох свідків.
17:42
В рамках Третього міжнародного бізнес-форуму пройшла «Битва проектів» і «Інвестиційний салон».
16:52
Відкриваючи Третій міжнародний бізнес-форум «Україна 2016: виклики та можливості», президент Superior Golf & Spa Resort Юрій Сапронов поділився рецептами виживання під час політичних і фінансових криз.
15:09
Міністр оборони сьогодні в Одесі представив особовому складу новопризначеного командувача. Ним став генерал-майор Андрій Грищенко, який до цього обіймав посаду першого заступника командувача військ оперативного командування «Південь».
15:31
У міськвиконкомі планують зробити з місця, де був пам’ятник Леніну, «продовження площі».
14:35
Чергове засідання у справі Харківського міського голови проходить у Київському райсуді Полтави. Цього разу підсудний у зал з’явився.
13:56
Бойовики здійснили серію обстрілів в районі Станиці Луганської. Призупинено роботу блок-посту, бо він потрапив під вогонь.
12:51
У Києві презентували проект «Вишиваний шлях». Туристичний маршрут, що охоплює великі міста і маленькі села, протягнувся майже на дві тисячі кілометрів.
10:53
Навчальна платформа для активістів, лідерів громадських організацій, майбутніх та діючих народних обранців з’явилася у нашому місті.