7 квітня 2016

00:04
Корисні поради для створення своєї справи у Польщі на третьому Міжнародному Бізнес - форумі надав відомий експерт Ярослав Романчук.
20:39
Вже більше року українці активно користуються 3G інтернетом. І хоча пересічному користувачеві може здатися, що значних змін з тих пір не відбулося, статистика свідчить: як переваги, так і активність українських абонентів змінюються.
19:52
Вища кваліфікаційна комісії суддів України розглянула питання про рекомендування кандидатів для обрання на посаду судді безстроково.
18:57
Одним із спікерів на Третьому міжнародному бізнес-форумі виступає колишня радниця міністра економічного розвитку і торгівлі України та нинішня — Львівського міського голови.
18:22
У Харківській області офіційно зареєстровано 220 тисяч тимчасово переміщених осіб. Насправді їх майже вдвічі більше.
17:20
Під час панельної дискусії на Третьому міжнародному бізнес-форумі «Україна 2016: виклики і можливості», що відбувається сьогодні у Харкові, обговорили позитивні тренди і можливості країни.
16:08
Представники команди EdCamp Ukraine розповіли про нові методи підвищення кваліфікації серед вчителів.
14:15
До кінця року у Харкові планують закінчити процес декомунізації, відкрити станцію метро і завершити органний зал філармонії.
13:14
Експерти розказали, що принесе угода про асоціацію, які сфери життя вона охоплює та які проекти ЄС вже реалізуються в Україні та Харкові.
13:10
7 квітня до Харкова в межах всеукраїнських гастролей завітав «Театр Олексія Коломійцева» з двома спектаклями – «Дівкою» та «Вівісекцією».