21 квітня 2016

00:00
Яку роль грають ЗМІ у соціальних конфліктах? У кого варто брати інтерв’ю під час війни? Як медіа висвітлюють конфлікт на Донбасі? В Харкові експерти презентували ініціативи, які спрямовані на висвітлювання конфліктів в ЗМІ.
19:47
Будівництво триває два тижні. У ґрунті прокопали і вирівняли основу під асфальт. Обіцяють, що траса для велосипедів не буде замерзати і заростати.
18:14
Уповноважений Міністерства закордонних справ Росії з питань прав людини, демократії та верховенства права Костянтин Долгов виступив в Раді Федерації РФ.
16:57
Голова Національного банку України Валерія Гонтарєва повідомила результати свого візиту до США.
16:16
Студенти вищих навчальних закладів Харкова можуть подати проекти на конкурс «Харків — місто молодіжних ініціатив».
15:17
В Харківській області за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) реалізують кілька проектів. Зокрема, спрямованих на зручність отримання і надання адмінпослуг.
15:11
Представники «Харківського антикорупційного центру» розповіли про нові факти сірих схем, які у онкоцентрі побудував директор Юрій Винник.
15:02
У порівнянні з 2G інтернетом, наявність 3G дозволяє абонентам відчувати себе в мережі вільно і використовувати більшість необхідних опцій інтернету (електронна пошта, перегляд відео, соціальні мережі, відеозв'язок і т.д.) на мобільних пристроях. Однак іноді швидкість передачі даних більша, а іноді - менша. У тому, чому так відбувається, ми розберемося сьогодні.
12:13
Розпочався другий етап навчання учасників проекту основам ведення бізнесу.
23:59
Мер Харкова Геннадій Кернес розповів про будівництво чергової станції підземки.