13 квітня 2016

20:30
Насичений вихідний планується 17 квітня на вулиці Мистецтв. Там відбудуться виставки, майстер-класи, інсталяції, кінопокази, читання казок, інтерактивний концерт тощо.
19:42
Колишні учасники АТО, яким небайдужа доля міста та області, вирішили об’єднатися в Союз «Воїнська честь».
13:34
Міждисциплінарний семінар «Толерантність: ad hoc» присвячено ідеї толерантності в сучасній культурі. Бажаючим прийняти активну участь треба зареєструватися до 15 квітня.
19:12
Перший етап традиційного міжнародного форуму з розвитку фермерства буде орієнтований на потенціал виробників агропромислового комплексу Західної України.
17:50
На відкритому просторі поблизу Сінної вулиці горіла трава. Під час гасіння рятувальники виявили вибухонебезпечні предмети.
17:20
Проведений аналіз цін у муніципальних аптеках демонструє, що ціна в комунальних аптеках вища за ринкову на 15-20%. Чому у комунальних аптеках, які позіціонуються як бюджетні, ціни вищі ніж у приватних - дізнавався депутат Роман Семенюха
16:39
У харківському філіалі Нацбанку презентували оновлені 500 гривень. Що змінено — розповів начальник відділу готівкового обігу і касових операцій Дмитро Столярук.
16:48
Сьогодні під час прес-конференції в Харківському кризовому інфоцентрі були оприлюднені дані медіадосліджень, що проводилися в південних та східних регіонах України.
15:01
Про особливості отримання допомоги у рамках Третього Міжнародного бізнес - форуму розповів Денис Ткачов, директор Департаменту з підвищення конкурентоспроможності ХОДА
23:52
Харків долучиться Європейського тижня пам’яті, приуроченого тридцятій річниці Чорнобильської та п’ятій — Фукусимської катастроф.