20 березня 2019

18:57
Розвитку медицини на Харківщині приділяється особлива увага.
16:23
Сьогодні в Харківській обласній науковій бібліотеці пройшло нагородження переможців конкурсу «ВікіХарківщина 2018».
18:00
Наймасштабніша подія Східної України Kharkiv Fashion 2019 збере разом не тільки відомих харківських модельєрів. Свої колекції представлять дизайнери зі всієї України, серед яких учасники Ukrainian Fashion Week, а так же гості з інших країн. Поряд з професійними моделями на подіум вийдуть моделі plus size, дівчата-колясочниця і слабочуючі діти. Також вперше в історії заходу дефілювати будуть футболісти.
15:25
В межах благодійного проекту «Класична феєрія» була придбана сучасна техніка, яка допоможе дітям з проблемами зору здобувати освіту.
16:13
Губернатор Харківщини 20 березня відвідала головний обласний медичний заклад, де щорічно надають допомогу 120 тисячам маленьких пацієнтів.
12:00
Сьогодні вулиця Сумська навпроти Саду ім. Т. Шевченка виглядає цілком собі презентабельно, проте на початку XIX ст. ці землі належали приватним власникам і використовувалися для хліборобства, бо за Мироносицькою площею закінчувалася міська межа. Да і нумерація починалась зверху від будинку повітового училища.
14:03
У пік інтересу до весняно-літніх колекцій, 22 та 23 березня, у Харкові вже традиційно пройде щорічний модний проект Dafi Fashion Days. Протягом двох днів на гостей заходу очікують покази новинок Весна-Літо 2019 для дорослих і дітей від іноземних та вітчизняних брендів.
13:16
Губернатор Харківської області 20 березня разом з чорнобильцями перевіряли хід будівельних робіт у диспансері радіаційного захисту населення.
12:18
Небезпечні знахідки були знешкоджені Вовчанському районі піротехніками ДСНС.
10:49
Волонтери, які допомагають військовим на лікуванні, розповіли про їх поточні потреби.