Харкiв

23:34
30 червня в Незалежному культурному центрі «Indie» відбувся благодійний концерт в підтримку родин загиблих українських бійців.
22:55
4 липня Національному літературо-меморіальному музеї Г. С. Сковороди відбудеться культурно-мистецьке свято «Містерії Купала».
17:00
Про це розповів засновник «Азова» Андрій Білецький під час зустрічі із харків’янами в одному з торговельних центрів міста.
17:00
30 червня близько вісімдесяти бійців спецпідрозділу міліції «Східний корпус» відправилися в Маріуполь для виконання бойових задач.
16:30
Працівники міграційної служби повернулися до роботи. Вибухівку не знайдено. Повідомлення про замінування обласної міграційної служби на вул. Римарській, яке надійшло на пульт 102 сьогодні вранці, виявилося –таки хибним. Для того щоб обшукати будівлю, міліції знадобилося близько трьох годин.
15:56
Про це заявив Андрій Білецький, колишній командир батальйону «Азов», під час зустрічі з городянами в одному з торговельних центрів Харкова.
14:07
Нещодавно до Харкова завітав колишній командир батальйону «Азов» Андрій Білецький. Тепер він народний депутат України. Під час зустрічі з городянами він розказав, чим займаються нинішні керівники країни і навіщо вони прийшли до влади.
13:37
Сайт «Харківобленерго» вже оприлюднив план відключення світла. Вимикання електрики торкнеться усіх районів міста.
13:09
Знову вулиця Римарська перекрита. Це зробили міліціанти через отримання звістки про міну.
12:53
До Харкова завітав колись-то командир «Азова», а тепер нардеп Андрій Білецький. Після того, як Білецький став нардепом, посаду командира батальйону довелося облишити. Замість нього тепер на посту керівника батальйону Ігор Черкас.