Харкiв

10:45
При сході з рейок трамвая №26 постраждала літня пасажирка. Її з черепномозковою травмою шпиталізували з місця аварії. Також був пошкоджений автомобіль, припаркований біля магазину.
20:41
Цього разу «падіння вождя» сталося у Чугуєві. Про це повідали в пабліку «Вконтакті» під назвою «Типовий Чугуїв».
18:54
Міліція розслідує за статтею «хуліганство» дії проукраїнських активістів біля Генерального консульства РФ в Харкові напередодні дня Росії.Про це повідав начальник міського управління МВС Харкова Андрій Крищенко.
18:13
Бійка студентів-йорданців і групи молодих харків'ян, що сталася вночі на 12 червня в одному із студмістечок, не була викликана національним розбратом.
17:20
Два топонімічні об'єкти зникли з мапи Харкова. Йдеться про Електроінструментальний проїзд і Інженерну площу. Рішенням сесії міськради ці об'єкти визнані такими, що не існують.
16:55
23 червня, близько 20:00 біля шостого гуртожитку ХНУРЕ між іноземцями і громадянами України зав'язалася бійка.
16:30
Депутати на сесії міськради внесли зміни до бюджету Харкова.
15:30
Замдиректора Департаменту телекомунікацій і зв'язку Харківської міськради Роман Сальников звільнений із займаної посади. Про це сьогодні, 24 червня, повідомили після сесії у міськраді.
14:50
Під час відпочинку в Туреччині харків'яни Майя і В'ячеслав Самило впали в алкогольну кому. Шестирічна донька три дні просиділа поряд з мертвими батьками.
14:10
Мер Кернес розцінив як піар роздання повісток у військкомат депутатам на сьогоднішньому засіданні сесії.