Харкiв

15:40
21 червня в харківському Літературному музеї пройшов літературно-музичний вечір «Чуєш, мій друже…», на якому говорили про літературу та відповідальність письменників під час війни.
12:56
Бійці спецпідрозділу МВС України «Сокіл» і батальйону «Чернігів» уранці в понеділок прибули в готель «Національ» на проспекті Леніна. Готель відомий як резиденція харківського міського голови Геннадія Кернеса.
11:47
Директор департаменту культури і туризму Олег Яцина висунув власну версію того, чому директору оркестру «Віртуози Слобожанщини» Тарасу Куценку не продовжують контракт
11:04
У Куп’янську (Харківщина) учора ледь не утонув малюк. Мова йде про хлопчика 2010 року народження. Він під час відпочинку на одному з пляжів Куп’янська трохи не розпрощався з життям. Малюк потрапив у воду, а батьки у цей час забули про нього. Коли ж згадали про дитину, то він вже був у воді. Однак хлопця встигли витягнути з річки і відвезти до реанімації Куп’янська. На даний момент малюк у важкому стані.
10:45
Дороги були оцінені водіями в різних регіонах України. Орієнтувалися всі на рейтинг критеріїв зносу шляхового полотна. Власники авто з усіх областей країни поставили бали тим шляхам, по яких їм довелося їхати.
23:28
21 червня відбулося чергове народне віче на майдані Свободи. Воно було присвячене темі підвищення комунальних тарифів і проводилось у стилі «вільний мікрофон» тобто кожен охочий, має право висловити свою думку щодо цього злободенного питання.
14:13
Вона залишила його на балконі, а сама пішла у справах. Мова йде про горе-матір, яка поставила візок зі своїм малюком прямо біля відкритого вікна, а сама відлучилася на деякий час. Поки жінка десь ходила, дитина впала з балкону.
13:30
20 червня в харківському Літературному музеї в межах Дня швидкості пройшла ціла низка освітньо-розважальних заходів для всієї родини.
18:58
19 червня в приміщенні харківської «Просвіти» відбулося чергове засідання харківської топонімічної групи, де були висунуті конкретні пропозиції щодо перейменування вулиць.
12:05
19 червня активісти громадського руху «Чесно» зібралися під стінами міськради, аби розповісти про тутешніх прогульників.