Харкiв

11:21
Жертвою ДТП став 81-річний чоловік, якого з травмами госпіталізували в лікарню з місця події.
10:45
Від початку цього року Національній гвардії України передали 10 танків Т- 64, а також два «Булати», які модернізовані на ДП «Завод ім. Малишева» (Харків). Про це повідав Сергій Пинькас, перший заступник генерального директора Держконцерну «Укроборонпром» (завод входить до структури держконцерну).
19:36
9 червня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція з теми «Журналісти та волонтери в зоні проведення антитерористичної операції – взаємодія з армією».
14:13
9 червня о 18.00 в Харківській муніципальній галереї відкриється виставка «Пташиний bizarre». Експозиція складеться з робіт одеситки Наталії Мариненко. Передає сайт "Восточний дозор".
13:41
У місті квартплата не дорожчатиме. Повідомляє сайт Харківської міської ради.
12:07
У один з вихідних днів перехожих на харківських вулицях дивував і радував піший оркестр. Музиканти пройшлися Сумською, а потім зіграли невеликі сети на «склі» біля оперного театру. У цей же вечір на вулицях міста був помічений і ретро-автомобіль, з відкритих вікон якого лилася музика.
11:46
Жертвою ДТП стала 43-річна жінка, пасажирка автомобіля «Жигулі», який врізався в «Газель», що йшла попереду. Її госпіталізували в лікарню з місця ДТП.
17:15
Пам'ятний знак на честь 85-річчя Комсомолу України, встановлений поряд з перехрестям 50х50 на Салтівці, був зруйнований невідомими.
12:42
Нелегальним бензином торгують по всьому Харкову. Сумнівні точки продажу спеціалісти зафіксували в багатьох районах міста.
12:30
7 червня в медіа-центрі «Время» пройшла «Жива бібліотека», під час якої «книгами» стали представники різних етнічних спільнот, що проживають в Харкові.