Харкiв

11:53
У Генеральному консульстві Республіки Польща в Харкові відзначають, що кількість виданих робочих віз цього року збільшилася удвічі в порівнянні з минулим роком.
11:53
16 червня в Харківському антикризовому центрі пройшла прес-конференція за участі директора департаменту цивільного захисту населення ХОДА Володимиром Фадеєвим.
11:32
Очільники області збираються витратити 12 мільйонів гривень на полагодження багатьох доріг та вулиць регіону. Гроші хочуть виділити з обласного гаманця.
11:03
Тепер авіазавод Харкова належить до парафії ДК «Укроборонпром». Відповідний документ Уряду підписали п’ятнадцятого червня.
18:05
У підозрілій сумці, залишеній сьогодні біля станції метро «Університет», виявили дроти, пластикову пляшку з невідомою рідиною і будильник. Повідомляє сайт МВС України в Харківській області.
17:59
Сьогодні, 16 червня, в Харкові пройшов черговий пікет. Цього разу на акцію протесту вийшли підприємці і таксисти. Таким чином, вони продемонстрували своє ставлення до наміру влади ввести в їх роботу касові апарати.
17:15
Незабаром буде прямий літак з Харкова до Албанії. Повідомляє сайт Харківської обласної державної адміністрації.
17:01
У торбі, яку хтось залишив біля стовпу на площі Свободи, знайдено батарейки та дроти. Зараз спеціалісти проводять експертизу.
16:50
Гість з Албанії – посол Шпреса Курета – завітала до місцевих харківських владників. Сторони говорили про перспективи спільної праці між країнами.
16:23
Підозрілий предмет виявили сьогодні, 16 червня, на пл. Cвободи в Харкові. Інформує сайт газети "Вечерний Харьков".