Харкiв

15:51
Захисниця прав споживачів перевірить новенький поїзд Хюндай за маршрутом Київ-Харків. Повідомляє сайт «ТСН».
14:51
Бійців 22-го територіального батальйону, які приїхали на ротацію з зони АТО, на площі Свободи зустрічали декілька сотень харків'ян з жовто-блакитними квітами, прапорами України і плакатами із словами вдячності. Повідомляє сайт «Об’єктив-новини».
13:14
Харківські вчені винайшли спрей-піну, яка незамінна для лікування ран в польових умовах і дуже згодиться в зоні АТО. Передає сайт Hronika.info
15:24
Про загрозу теракту пише в twitter 'е IT Sector.Харків. Повідомляє сайт «Інформатор».
15:19
Сьогодні близько 11:15 до харківської міліції надійшла інформація про «замінування» будівлі "Харківобленерго" по вулиці Плеханівській. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу харківської міліції.
15:12
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков нагородив за мужність і героїзм братів Андрія і Сергія Янголенків, які очолюють батальйони "Слобожанщина" та "Харків-1" і нещодавно повернулися із зони АТО. Крім того, нагороду отримала Інна Янголенко, дружина Андрія, яка теж служить у загоні "Харків-1". Повідомляє сайт "Главное".
15:05
Дванадцатьох диверсантів затримали в Харкові. Їх підозрюють у скоєнні теракту у пабі "Стіна". У СБУ кажуть - це особливо небезпечна диверсійно-розвідувальна група. Повідомляє сайт «Подробиці». Вишкіл терористи пройшли у Тамбові, фінансування надходило теж із Росії.
14:27
Об'єми будівництва в Харківській області за 10 місяців 2014 року зменшилися на 10,9% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Про це повідомили "SQ" в Головному управлінні статистики в Харківській області. Будівельні роботи виконані на 2 млрд. 877 млн. 970 тис.грн.
23:10
Автодорога Бахмутка, що сполучує Луганськ та Харків, нині під нищівним вогнем терористів. Крім 31-го блок-посту – наступний, який потерпає – 29-й, поблизу селища Гірське. Повідомляє сайт "Дивись.інфо".
23:04
На піжама-party-тренінг запрошуються всі дівчата, які готові на яскраві авантюри. Захід проводитиметься у новому форматі. Його методика вже давно стала популярною в Лондоні, Парижі, Нью-Йорку. Цього разу цей проект відбудеться у столиці Слобожанщини.