Харкiв

13:52
13 листопада в ХНУ будівництва та архітектури відбулася презентація двох праць з сакральної дерев‘яної архітектури – «Українські деревляні церкви. Генеза і розвій форм» Михайла Драґана та «Дерев‘яна монументальна архітектура Лівобережної України» Стефана Таранушека.
13:05
Сьогодні вранці в Харкові, в районі перехрестя вул. Муранова і вул. Революції 1905 року, сталося ДТП. Водій мікроавтобуса Mercedes, навантаженого картоплею, не впорався з управлінням, внаслідок чого сталася дорожня аварія. Повідомляє сайт «Объектив-новости».
12:46
Вибух у харківському пабі «Стіна» минулої неділі стався через пластикову бомбу. Про це заявив керівник СБУ в Харківській області Олександр Пивовар. Повідомляють «Факти» ICTV.
12:36
Харківський рок-паб “Стіна”, де у ніч проти неділі стався вибух, підірвали пластиковою міною. Такий висновок слідчих СБУ. У Службі кажуть, такі міни використовували ще за радянських часів і нині вони є на території Росії, повідомляє Інформатор з посиланням Подробности ТВ.
22:00
У неділю, 16 листопада, "Союз десантників" організовує благодійний виставку-продаж картин художників і дитячих малюнків. Про це повідомили в Харківській громадській організації ветеранів повітряно-десантних військ "Союз десантників". Повідомляє сайт «Главное».
14:01
Прес-служба Мінохорони здоров'я повідомила, що Кабмін виділив гроші на лікування переселенців, які мешкають в Харківській області. На даний момент в регіон із зони проведення АТО переїхали 113 тисяч 742 людини. Повідомляє сайт «Бізнес».
13:00
За минулу добу піротехніки 3 рази виїжджали на розмінування боєприпасів часів ВОВ. Як повідомляє кореспондент "Харків. Коментарі" за інформацією прес-служби ГУ ГСЧСУ в Харківськійобласті, вибухонебезпечні предмети були виявлені в Нововодолазькому, Дергачівському районах області і Харкові.
12:38
Як говориться в повідомленні на офіційній сторінці пабу "Стіна" в соціальній мережі ВКонтакте, завтра там пройде концерт, під час якого зберуть кошти на відновлення приміщень зруйнованого внаслідок вибуху закладу.
19:09
Довелося евакуювати близько 600 осіб. Повідомляє газета «Сегодня».
18:59
У лабораторії технології та аналізу лікарських засобів «Науково-технологічного комплексу «Інститут монокристалів» НАН України в Харкові розроблено низку препаратів місцевої дії для знеболювання та знезараження ран у військово-польових умовах і для лікування інфікованих ран у шпиталях. Повідомляє сайт Zaxid.net.