Харкiв

11:23
Близько півсотні вояків відразу двох добровольчих міліцейських батальйонів, які воювали під Волновахою та Маріуполем, повернулися до Харкова. Близько десятої години вечора 30 жовтня їх зустрічали біля пам’ятника Шевченка активісти Євромайдану та небайдужі городяни. Бійці облишили зону АТО через планову зміну військового складу – на Донеччині вони перебували майже два місяці.
20:22
Ось саме за допомогою такого 50-тонного екскаватора на кордоні копатимуть протитанкові рови. Цю техніку презентували харківським волонтерам будівельники, які не користалися машиною більше двадцяти років. Аби привести до ладу екскаватор, харківські активісти євромайдану зібрали гроші і повністю реставрували машину.
11:26
Днями Качанівську виправну колонію поповнили понад 170 засуджених жінок з Луганської області. В облуправлінні Держпенітенціарної служби кажуть: в Червонопартизанській виправній колонії, що буквально в трьох кілометрах від кордону з Росією, стало просто неможливо знаходитися через постійні обстріли. Тіснитися в "Качанівці" через поповнення не довелося: зараз в колонії перебувають 622 засуджені, при цьому ще близько 300 місць залишаються вільними. Наприклад, ціле відділення, в якому свого часу містилася Юлія Тимошенко, взагалі не використовують. Повідомляє "Сегодня".
21:53
Міжнародний благодійний фонд на честь Покрови Пресвятої Богородиці передав необхідне медичне обладнання цілому ряду медичних закладів Харкова. Серед них – електрокардіографи, ультразвукові діагностичні системи, парові стерилізатори тощо.
21:53
Серед медичних закладів Харкова, які Міжнародний благодійний фонд на честь Покрови Пресвятої Богородиці оснастив сучасними приладами, опинилася і Харківська міська дитяча поліклініка № 4.
21:35
Сьогодні в Харкові були розвантажені перші 10 машин гуманітарної допомоги з Німеччини. Ця гумдопомога була надана відповідно до домовленостей між канцлером ФРН Ангелой Меркель і Президентом України Петром Порошенком.
21:26
Харківська профспілка медичних працівників виділила 15 тис. грн позабюджетних коштів на вакцинацію усіх 124 працівників приймальних відділень лікарень області. Про це 29 жовтня на засіданні обласної комісії з надзвичайних ситуацій повідомив директорДепартаменту охорони здоров'я Харківської облдержадміністрації Олександр Галацан. За його словами, щеплення є ефективним засобом боротьби з епідемією грипу і ГРВІ. "Зараз епідемії немає, але до неї треба бути готовими", - відзначив Галацан. Повідомляє видання "Статус Кво".
23:32
28 жовтня в незалежному культурному центрі «Indie» відбулася прес-конференція за участі колишнього кандидата в депутати по Харківському округу 173 Бориса Севастьянова.
18:17
МБФ на честь Покрови Пресвятої Богородиці передав низці медичних установ у Харкові різноманітне устаткування, серед якого: електрокардіографи, ультразвукові діагностичні системи, парові стерилізаториі, і таке інше.
15:15
27 жовтня в харківському Літературному музеї відбувся вечір вуличної поезії. В заході взяли участь харківські поети.