Харкiв

18:55
Міліція та прокуратура спростовують інформацію про серію вибухів у Харкові в ніч на середу. "У нас немає ніякої інформації про вибухи", - сказали кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" у відділі зі зв'язків із громадськістю ГУ МВСУ в Харківській області в середу.
18:48
У Харкові повідомили про «замінування» Будинку рад, де розташовано облдержадміністрацію. Про це повідомляють місцеві ЗМІ. Передає сайт Громадського ТБ.
18:29
У Харкові чоловік погрожував підірвати дві адмінбудівлі в центрі міста, вимагаючи відновити пам’ятник Леніну. Повідомляє інтернет-видання «Ракурс».
13:25
11 листопада в Харкові відбулося громадське обговорення на тему: «Куди витратити премію Леха Валенси розміром 100 000 доларів?». В ролі координаторів процесу виступили MAIDAN PRESS та Громадський Сектор Євромайдану.
19:26
Мерседес-нелегал намагався «з вітерцем» проїхатися вулицями Харкова. На перешкоді йому стали працівники Харківської митниці та ДПС МВС України. Повідомляє сайт газети "Слобідський край".
19:00
Інформація про мінування станції харківського метро "Завод імені Малишева" не підтвердилася. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВД України в Харківській області. Повідомляє інформагенція Форум.
00:16
9 листопада на чергове недільне віче, яке проходило на площі Свободи, завітали бійці батальйонів «Харків-1» та «Слобожанщина». Тут вони були урочисто нагороджені грамотами та подяками. Деякі з них отримали медалі від Спілки воїнів Афганістану. Харків‘яни вітали бійців квітами та оплесками, а ті в свою чергу дякували їм за підтримку.
23:43
Розслідування вибуху, що стався напередодні в харківському рок-пабі "Стіна" робиться за статтею "теракт". Як повідомив на брифінгу в понеділок, 10 листопада, радник керівника міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко, розслідуванням займається СБУ. Повідомляє сайт Світ 24.
23:32
9 листопада ввечері в приміщенні рок-паба "Стіна" на вулиці Римарській стався вибух. Повідомляє сайт Хвиля.нет.
13:07
9 листопада 2014 р., в день пам’яти прп. Нестора Печерського, відзначуваного в Україні як день національної мови і писемности, в Свято-Дмитрівському катехитично-пастирському центрі м. Харкова пройшла презентація нової книги «Преподобний Нестор Печерський в історії української культури». Науковий збірник опублікований харківським видавництвом «Акта». В його основу було покладено доповіді на Міжнародній науковій конференції «Преподобний Нестор Печерський в історії української культури», проведеній у Харкові Інститутом літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, Колеґією Патріярха Мстислава й Харківським літературним музеєм 2013 р. до 900-річчя «Повісти временних літ».