Харкiв

19:42
Сектор для поховання харківських бійців, які загинули під час проведення антитерористичної операції, буде виділено на міському кладовищі №18. Повідомляє сайт «Статус кво».
19:37
У Службі безпеки України відзначають спроби дестабілізації ситуації в Харківській області та намір бойовиків розширити підконтрольну їм територію. Повідомляє «Українська правда».
19:28
Близько двохсот підприємців ТЦ "Барабашово" сьогодні відновили протести. Повідомляє сайт «Слобідський край» з посиланням на сайт "Статус кво".
19:22
Один із зловмисників знаходився в розшуку за здійснення розбійного нападу в Києві. Повідомляє сайт «Вісти».
10:22
У Харкові в ніч на 25 листопада стався вибух біля паркану військової частини – постраждалих немає. Повідомляє «Українська правда».
18:06
Фрагменти малайзійського літака рейсу МH17 вивозитимуть з Харкова автомобільними шляхами. Від транспортування залізницею вирішили відмовитись. Про це під час наради у Харкові повідомив голова Харківської ОДА Ігор Балута. Повідомляє ВВС.
18:00
Мешканців Харкова попереджають про майбутні відключення електроенергії. З грудня світло в будинках містян буде відсутнє 7 годин на добу в зв'язку з проведенням капітального ремонту повітряних ліній електромереж.
10:07
Уламки "Боїнга-777" авіакомпанії Malaysia Airline, збитого над територією східної України, контрольованої сепаратистами, напередодні увечері доставлені до Харкова. Повідомляє сайт «Главное». Повідомляє сайт «Главное».
09:52
Працівників харківського "Металіста" зобов'язали написати розписку стосовно того, що вони не матимуть контактів з колишнім спортивним директором клубу Євгеном Красніковим.
21:05
23 листопада в незалежному культурному центрі Indie пройшла відкрита лекція, присвячена місії «Розетта». В ролі лектора виступив науковий співробітник Харківського інституту астрономії ХНУ імені В.Н. Каразіна Іван Слюсарев.